Translate

Selasa, 16 Mac 2021

Salah faham No.1 tentang Network Marketing / MLM di Malaysia

Pernah kena tak?

Ketika kita baru menceburi bisnes networking marketing atau mlm ni kita akan pm dm kawan-kawan kita di facebook atau ig bersemangat nak kongsi kepada mereka peluang perniagaan yang kita ada.

Bila baru sahaja nak share tentang konsep bisnes mereka dah seperti dapat hidu bahawa bisnes yang kita bawa ni, mereka tanya depan2, "ni mcm CNI ke?"

Kita pun jawab, "tak lah, tak sama pun" (padahal memang sama pun, kita je tak yakin dengan konsep bisnes yang kita bawa ni , dan terangkan kepada mereka kebenarannya)

Soalnya kenapa mereka tanya macam tu?

Mungkin sebab mereka skeptikal dengan konsep network marketing ni.

Kita tak dapat nak salahkan mereka kerana salah faham mereka. 

Jadi sebelum kita nak perbetulkan salah faham prospek kita tentang konsep bisnes yang telah berjaya bantu ramai orang ni, mari kita sendiri yang perbetulkan semula salah faham yang masih ada di benak fikiran kita ni... jom tonton tak lama pun..

Video ini mungkin akan mengubah kehidupan atau bisnes anda selepas ni... agar anda tidak pandang belakang dah untuk sungguh-sungguh buat bisnes dalam industri networking marketing ni.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Apa pendapat anda?

Cari Kandungan Blog