Translate

Selasa, 23 Februari 2021

Bagaimana konsep bisnes online Volten mengalahkan affiliate atau dropship biasa?

Perbezaan ketara yang terdapat bisnes online netcommerce Volten International berbanding dengan affiliate atau dropship ialah dari segi sumber pendapatannya.

Di Volten, terdapat empat jenis saluran pendapatan yang disediakan syarikat, di mana dalam affiliate atau dropship hanya menawarkan keuntungan per jualan sahaja (one time sale).

Kita kena bekerja dengan bijak di mana mendapat leveraga dari setiap usaha. Ini bermaksud mendapat hasil yang maksimum dari setiap usaha yang sama dicurahkan dalam perniagaan ini.

Jadi berikut adalah, empat saluran pendapatan bisnes online yang disediakan dalam Volten:

1. Retail profit (keuntungan runcit) sehingga minimum 25% hingga 50% . Produk yang laris dan viral dalam niche kesihatan yang dapat mengubati pelbagai jenis penyakit dan mempunya banyak testimonial pengguna.

2. Referral komisyen - sama konsep seperti affiliate marketing di mana anda akan dibayar terus ke dalam e-wallet anda sekiranya ada rakan niaga yang baharu yang anda perkenalkan untuk sama-sama berniaga bersama anda dalam Volten sebagai satu pasukan! Keesokkan harinya anda boleh withdraw komisyen itu ke dalam bank akaun anda, tidak perlu tunggu hujung minggu atau bulan!

3. Jualan kumpulan; inilah menjadikan income sesorang itu bertambah dengan cepat kerana syarikat begitu inginkan anda memperoleh kejayaan yang besar menjalankan bisnes online Volten kerana ada juga berpeluang untuk mendapat sebahagian daripada jualan kumpulan harian anda. Ini ada tidak akan dapat di bisnes online yang lain di luar sana!

Anda boleh menjana RM500 hingga RM18,000 sehari dari saluran income ini sahaja jika anda komited! Pendapatan ini juga dimasukkan setiap hari ke dalam akaun e-wallet anda dan boleh diwithdraw selepas 24 jam!

4. Aset Redemption Point, sama seperti share yang diberi dalam jualan kumpulan tetapi ianya dalam bentuk point yang boleh ditebus bila-bila masa bila sudah cukup point terkumpul. Ini adalah kesungguhan syarikat supaya anda memiliki aset yang dibayar sepenuhnya oleh syarikat Volten seperti gajet, kenderaan motor atau kereta dan juga rumah. Anda juga boleh tebus wang simpanan jika anda mahu, dan ini sudah ditebus orang ramai ejen Volten.

 
Saya ada berita yang lebih menarik untuk anda.

Sekarang ni, Volten International telah mengembangkan sayap cawangannya ke Indonesia dan Kemboja. Produk syarikat juga telah dipos dan digunakan oleh mereka yang berada di Brunei, Singapura, Thailand dan juga Filipina.

Sasaran syarikat adalah untuk memasuki 10 negara ASEAN, dan trend ini sudah nampak sinar kejayaannya. 

Jadi rebutlah peluang untuk jadi ejen sah Volten hari ini, sebelum adik beradik atau kawan-kawan yang ajak anda! 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Apa pendapat anda?

Cari Kandungan Blog