Translate

Ahad, 21 Februari 2021

Apakah Konsep Perniagaan Netcommerce?

E-Commerce 

Atau disebut e-dagang merupakan platform jual beli secara dalam talian yang mempunyai ciri-ciri seperti menerima pembayaran menggunakan bank transfer atau kad kredit/kad debit serta penghantaran produk terus kepada pengguna. 

Pasaran global mencecah lebih USD4 trillion setiap tahun dan di Malaysia pula RM80 hingga RM100 billion setahun. 

 Platform e-commerce terbukti telah menjadi tumpuan pasaran kerana tabiat berbelanja pengguna yang cenderung untuk berurusan secara online yang pantas. Networking 

Networking bermaksud penjualan terus kepada pengguna yang berkembang meluar melalui direct referral atau dari kenalan rapat. 

 Tahun 2019 sahaja, konsep perniagaan melalui jaringan telah menjana jualan lebih USD150 biIIon seluruh dunia dan di Malaysia tahun lepas pasaran jualan terus menyumbang lebih kurang RM20 biIIon. 

Jadi Apakah Itu Netcommerce? 

Merupakan gabungan dua konsep perniagaan yang dapat meluaskan pasaran serta jualan dengan cara yang amat efisyen dan menguntungkan. 

Di sinilah kelebihan yang ada pada Volten International, iaitu syarikat 100% milik tempatan yang telah berjaya menjana RM100 juta transaksi dan lebih kurang setengah dibayar sebagai komisyen untuk ejen yang layak menggunakan gabungan 2 konsep tersebut. 

Peluang ini terbuka untuk anda jika anda ingin meraih sebahagian daripada konsep perniagaan yang hebat ini yang kini dipelopori oleh syarikat luar seperti Amazon, Ebay atau Shopee. 

 Cuma yang bezanya, mereka tidak memberi sebarang profit sharing atau perkongsian pendapatan dan peluang perniagaan yang mantap seperti yang ditawarkan oleh Volten InternationaI. 

JIka anda berminat lebih lanjut tentang konsep perniagaan NETCOMMERCE dari Volten International, anda boleh klik pautan di bawah ini: 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Apa pendapat anda?

Cari Kandungan Blog