Translate

Selasa, 16 Februari 2021

Bagaimana Volten International Membantu Anda Untuk Sukses?

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Terlebih dahulu biar saya berterus-terang kepada anda. 

Bisnes Volten International BUKAN untuk mereka yang;

 • mahu duduk diam dapat duit
 • nak kaya cepat
 • malas berusaha, suka bertangguh
 • cepat putus asa
 • tidak mahu tambah ilmu
Jika itu adalah anda, maka anda telah sampai di tempat yang salah, dan tiada masalah jika anda nak beredar dari sini sekarang, tetapi jika ANDA seorang yang;
 • tidak mahu buang masa
 • serius mahu ubah hidup 
 • jana pendapatan pasif patuh syariah
 • bantu diri, keluarga dan masyarakat
 • mahu dibimbing dan majukan diri 
Jadi hari ini mungkin peluang untuk anda menjana pendapatan dari perniagaan yang benar untuk membantu mereka yang memerlukan dari segi kesihatan ataupun kewangan.Sekarang, izikan saya untuk mendedahkan kepada anda bagaimana anda dapat mengaut keuntungan dari pasaran yang bernilai lebih RM100 billion setiap tahun ini.

Ini bukan gimik, dan saya akan buktikan kepada anda di sini. Pinjamkan sedikit masa anda kepada saya untuk saya terangkan kepada anda dengan ringkas.

7 Konsep Perniagaan Volten International

1. Ecommerce (e-dagang) bernilai RM80 bilion setiap tahun di Malaysia. Sudah terbukti industri e-dagang  meningkat setiap tahun walaupun dalam waktu pandemik Covid-19.

2. Pasaran Networking mencecah RM20 bilion. Syaikat Volten menggunakan platform ini yang efisyen menyalurkan produk dengan lebih meluas kepada end user (pelanggan) sekaligus memberi pulangan maksimum kepada ejen. 

3. Industri kesihatan minimum RM20 bilion setiap tahun. Dijangka akan terus meningkat kerana gaya hidup masyarakat kini yang begitu terdedah dengan toksin, radiasi dan tekanan, serta tidak peka untuk mencegah penyakit dari awalagi.

Dalam syarikat Volten International, platfrom serta produk berkualiti sudah tersedia lengkap agar anda dapat memasuki pasaran-pasaran di atas dan mengambil sebahagian 'share' anda, dan dengan menggabungkan pasaran dengan satu sistem sudah terbukti kerana ribuan individu sudah meraihnya dari Volten hasil usaha mereka menyebarkan kebaikan produk dan juga peluang kerjaya bersama Volten. 


4. SISTEM mudah, cepat dan cekap!

Anda tidak perlu keluarkan modal yang besar atau membina semua sistem seperti laman web, sistem pembayaran kerana itu semua akan diberikan kepada anda, ini bermaksud dalam 5 minit dari sekarang anda sudah dapat memiliki kedai digital anda sendiri untuk terus berurusniaga dalam industri kesihatan menggunakan ecommerce networking lengkap dengan sistem pembayaran dan juga penghantaran produk terus ke rumah pelanggan!

Syarikat telah membelanjakan lebih kurang RM600,000 untuk membangunkan sistem e-dagang ini untuk memudahkan segala urusan perniagaaan anda.


5. Ribuan testimonial produk luar biasa 

Siapa sangka, Volten International merupakan pengeluar pertama produk sendiri berasaskan halia hitam yang mendapat kelulusan KKM. Kini syarikat memiliki 5 jenis produk yang begitu berkesan membantu melegakan puluhan ribu pesakit yang menghidap pelbagai penyakit kronik seperti kanser, sakit jantung, darah tinggi, kencing manis, strok dan banyak lagi. 

Produk merupakan tulang belakang syarikat yang sentiasa komited memberi produk yang berkesan dan berkualiti untuk manfaat semua. Berikut adalah antara pengguna gembira produk Volten...


 
6. Kisah Kejayaan & Pendapatan Pasif 

Founder/CEO syarikat iaitu Tuan Ismail Che Ani benar-benar seorang yang begitu komited mahukan saya dan anda membina kejayaan luar biasa dalam Volten. Ini terzahir pada sistem niaga online yang beliau bangunkan. 

Atas panduan beliau juga, syarikat telah berjaya melahirkan ramai usahawan yang menjana pendapatan pasif hingga puluhan ribu ringgit sebulan dengan 4 saluran pendapatan yang disediakan oleh syarikat.

  
7. Kekuatan syarikat, produk dan sistem

Kita boleh umpamakan syarikat Volten ini seperti Ebay, Amazon atau Shopee, cuma ianya syarikat milik rakyat Malaysia yang kini sudah memiliki cawangan di Kemboja serta Indonesia dan sasaran kini untuk menembusi 10 negara ASEAN (kini sudah masuk Brunei, Singapura)

Bezanya syarikat Volten International dengan syarikat e-dagang dari luar negara adalah syarikat Volten menawarkan peluang perniagaan yang hebat kepada ramai orang menggunakan sistem online yang telus untuk membantu kita mencapai kebebasan kewangan dengan hanya berkongsi penyelesaian kesihatan kepada orang ramai.

Founder & CEO Volten International
Founder & CEO terima anugerah The ONE Awards 2018 Kategori Online Business


7 Cara Bagaimana Volten International Dapat Membantu Anda?

1. Modal Minimum, Untung Tanpa Had

Dengan modal yang paling rendah membuka peluang untuk anda memiliki platform e-dagang anda sendiri, memberi pulangan yang tiada batasnya mengikut komitmen anda dalam perniagaan ini.

Memang benar, sekarang banyak peluang affiliate atau dropship tanpa memerlukan kita mengeluarkan modal, tetapi ia jauh berbeza dengan apa yang Volten tawarkan kerana mereka tidak memiliki sistem jualan online yang canggih seperti Volten dan peluang pendapatan yang tidak semaksimum mungkin atas usaha yang anda curahkan.

Ini kerana dalam affiliate atau drophship hanya memberi royalti kepada anda untuk setiap satu jualan sahaja, yakni satu saluran pendapatan sahaja sedangkan syarikat Volten sanggup memberikan 4 saluran pendapatan bagi memaksimumkan sumber kewangan anda.

2. Bisnes Pantas & Cekap

Tiada perniagaan syarikat tempatan yang seumpama Volten International sekarang ini, yang mempunyai sistem back-end yang pantas dan cekap untuk aktivti jual beli serta penghantaran produk dan juga sistem mengiraan komisyen serta jualan kumpulan. 

Setiap minggu syarikat juga mengadakan latihan teknikal, peniagaan serta pemasaran untuk ejen secara online dan offline bagi memudahkan anda dalam selok-belok perniagaan ini.

3. Kebebasan & Tiada Tekanan

Buat ikut keadaan anda, part time atau full time tiada masalah, kerana tiada tekanan dari syarikat atau sesiapapun. Jika anda komited buat, anda akan dapat. Sebanyak mana anda berkongsi peluang kesihatan dan kewangan ini, sebanyak itulah hasil yang boleh anda peroleh.

4. Pendapatan Pasif Halal & Patuh Syariah

Syarikat Volten International mengutamakan ejen mereka dengan menyediakan sumber pendapatan yang patuh syariah dan halal (disahkan oleh panel syariah). 

Empat saluran pendapatan yang menarik dikongsikan secara teliti di bawah nanti. 

5. Sesiapapun Boleh Buat 

Tidak kira tua atau muda, dari bandar atau desa Volten International kini telah memberi peluang ini kepada seluruh lapisan masyarakat tanpa mengira bangsa dan agama. 

Ejen juga sentiasa dibimbing melalui pelbagai latihan serta seminar secara online dan offline. Formula untuk berjaya, adalah; pendapatan kita bergantung dengan sebanyak mana ilmu perniagaan, pemasaran serta kewangan yang kita tahu dan amalkan.

6. Di mana ada masalah, di situ  ada peluang

Antara masalah yang paling besar zaman kini adalah masalah kesihatan dan juga masalah ekonomi. Mereka yang berjaya sentiasa fokus kepada peluang BUKANNYA masalah kerana mereka faham semakin besar sesuatu masalah itu, semakin besar juga peluangnya!  

Inilah masa yang terbaik untuk anda dan anda tidak pernah terlambat untuk bermula kerana pasaran kita adalah begitu besar dan GLOBAL!

7. Potensi Besar Kembangkan Skala Bisnes

Dalam Volten International, skala untuk perniagaan anda berkembang tidak terhad serta tidak memerlukan anda untuk menambah kos overhead atau sebarang kos fizikal lain, kerana perniagaan digital ini berkembang melalui kekuatan jaringan yang diganding dengan sistem e-dagang 100% secara dalam talian!  

Berapa Banyak Perkongsian Keuntungan Dari Volten?

Jika anda pernah mendengar jenama seperti Ebay, Amazon, Alibaba, Shopee dan yang seumpamanya maka begitulah konsep perniagaan Volten tetapi apa yang membezakan mereka dengan syarikat luar negara itu adalah profit sharing (perkongsian keuntungan) yang syarikat Volten sanggup berikan kepada ejen. 

Tetapi, berapa banyakkah syarikat dari luar itu berkongsi pendapatan mereka dengan rakyat Malaysia?

Jauh berbeza dengan syarikat Malaysia iaitu Volten International yang telah berjaya menghasilkan jualan RM100 juta dalam tempoh hanya 3 tahun, dan lebih kurang setengah dibayar sebagai komisyen untuk ejen-ejen mereka.

Ini bermaksud Volten telah berjaya mencipta satu sistem online yang terbukti dapat menjana jualan serta pendapatan dalam rekod masa yang singkat, dalam masa yang sama berkongsi keuntungan itu dengan ejen yang komited.

Kalau ada pun seperti perkongsian pendapatan seperti di Ebay atau Amazon, mereka hanya memberikan komisyen one time sale, atau komisen sekali jualan untuk ejen affiliate mereka, itu pun tidak sampai 20% tetapi di Volten ada empat saluran pendapatan yang disediakan oleh syarikat untuk semua ejen iaitu;

1. Keuntungan runcit yang tinggi (Retail profit)

Volten mempunyai 5 produk kesihatan yang amat berkesan berasaskan halia hitam dan ini dapat dibuktikan melalui puluhan ribu testimoni pelanggan. Anda boleh dapati sebahagian testimoni itu dari blog ini.

Di Volten, paling minimum keuntungan runcit yang diberikan adalah 25% dan ini akan meningkat hingga lebih 50%!

Fokus perniagaan syarikat Volten adalah dalam industri kesihatan dengan menggunakan platform networking e-dagang yang terbukti memperluaskan capaian produk kepada pelanggan dengan cepat dan efisyen.


2. Referral Komisyen (Insentif rakan niaga baharu)

Bagi anda yang suka dengan konsep affiliate marketing, syarikat Volten juga menyediakan komisyen one-off yang lumayan kepada mereka yang kongsikan peluang perniagaan ini dengan membawa rakan niaga yang nampak peluang dan ingin bersama membina kerjaya sebagai ejen Volten.

Komisyen akan terus masuk secara real-time ke dalam e-wallet anda dan boleh withdraw keesokkan harinya. Ini bermaksud anda boleh menjana pendapatan setiap hari, dan komisyen referral ini tiada hadnya. 

Referral komisyen seperti ini sukar didapati dalam konsep bisnes affiliate atau dropship kerana tiada insentif diberikan sekiranya anda membawa kenalan anda untuk bersama-sama berniaga bersama anda.


3. Jualan Kumpulan (Insentif dari Syarikat)

Adakah sanggup Ebay atau Shopee memberi anda keuntungan jualan terkumpul harian mereka? 

Jika ada sudah tentu ratusan ribu rakyat Malaysia yang senang sekarang tetapi malangnya duit jualan itu hanya untuk syarikat mereka yang berpusat di negara seperti Amerika dan China.

Sebab itulah di Volten ramai ejen yang dapat menjana pendapatan yang besar kerana syarikat sanggup memberikan 2.5% hingga 5% dari jualan kumpulan anda. (tertakluk kepada syarat jualan kumpulan syarikat. Minimum komisyen RM25 hingga maksimum RM18,000 sehari dari padanan setiap 2 kumpulan kecil.

3 konsep jualan kumpulan yang menjadikan Volten unik: 

a) tidak perlu maintenance bulanan (no maintenance) 

b) tidak ada flushing jualan kumpulan (carry forward)

c) tiada had masa untuk upgrade atau matching jualan (no time limit)

Maksudnya anda tetap berhak untuk mendapat apa yang anda telah usahakan bila anda sudah layak menerimanya dan jelas di sini bahawa syarikat tidak mahu memberikan tekanan untuk anda berniaga di sini. 


PERINGATAN:
 Komisyen Jualan Kumpulan adalah satu insentif tambahan khas dari syarikat untuk menghargai usaha anda, dengan memberi sebahagian keuntungan jualan keseluruhan syarikat dari kumpulan anda.

4. Redemption Point (Kumpul Aset)

Syarikat Volten mahukan anda sukses dalam perniagaan e-dagang networking ini, di mana dalam Redemption Point, setiap jualan kumpulan lebih 5000 PV akan layak mendapat 'share' dari syarikat. 

Ianya seolah-olah anda mendapat saham dari syarikat jika anda layak dan ianya diterjemahkan dalam bentuk aset dan juga wang tunai. RP ini boleh dikumpul setiap bulan bagi yang layak dan ia juga tiada had masa untuk ditebus.

Ini bermaksud anda dapat mengumpul dana TANPA perlu berhutang untuk memilik aset!

Teruskan membantu lebih ramai yang memerlukan agar mereka kembali sihat dan syarikat tidak pernah melupakan untuk anda terus bermotivasi mengembangkan perniagaan anda. Inilah bukti kesungguhan syarikat untuk membantu anda atas usaha anda!

Rebutlah peluang untuk menjadi ejen syarikat e-dagang Volten International hari ini!


 
Bagaimana Nak Mula? 5 Minit Dari Sekarang?

1. Anda perlu mendaftar sebagai ejen sah Volten International terlebih dahulu. Dengan membeli mana-mana pakej combo produk Volten anda secara automatik mendapat akaun sebagai ejen. (ejen mendapat harga borong, sistem bisnes online, insentif komisyen, latihan mingguan disediakan untuk setiap ejen berdaftar)


2. Pakej Ejen ada 4 iaitu Basic, Standard, Super dan Premium. Beza pakej adalah jumlah stok produk untuk jualan keuntungan runcit serta potensi pendapatan melalui insentif jualan kumpulan. Satu set pakej bernilai 250PV. 

TIADA PAKSAAN untuk anda memilih sama ada untuk mengambil pakej BASIC atau PREMIUM, ia bergantung kepada motivasi anda dan kemampuan anda.

Jika anda lihat perniagaan ini berpotensi besar, dan jika anda mampu, anda boleh simpan stok yang lebih banyak dan dapat membantu lebih ramai orang dengan ready stok.


3. Satu NAMA hanya dibenarkan untuk 3 akaun sahaja (maksimum). Contohnya jika anda ada 3 akaun BASIC maka potensi pendapatan harian meningkat kepada RM1,500 sehari. Ini adalah seperti anda membuka tiga kedai untuk mendapat potensi jualan dan keuntungan yang lebih luas.

4. Kami akan menghubungi anda segera selepas pembelian serta pembayaran anda di link di bawah (Pembayaran Sekuriti SSL melalui bank transfer FPX atau Kad Kredit/Debit). Produk anda akan dihantar terus dari HQ yang akan sampai ke alamat anda dalam 3 - 5 hari bekerja.


** TERKINI: Peluang ejen juga terbuka untuk mereka dari Singapura, Indonesia, Brunei, Thailand, Kemboja, Filipina, Laos, Myanmar dan Vietnam.
 

Jika anda ingin untuk mengetahui lebih lanjut atau perlukan bantuan untuk mendaftar sila klik butang di bawah untuk terus Whatsapp saya atau hubungi  

+6019-9436047  (Hafeez)


 Anda Akan Sentiasa Dibimbing, Pelbagai Kelas  Latihan Online Disediakan Untuk Anda Berjaya! 

Jom Jangan Bertangguh Lagi, Join Sekarang...!


..dan banyak lagi....! Anda tidak akan dibiarkan keseorangan, mari bina kesihatan & kekayaan bersama-sama Volten International hari ini!

BONUS ISTIMEWA UNTUK TINDAKAN PANTAS ANDA!
 


Anda akan belajar teknik pemasaran termasuk:
 • zero cost marketing guna profile fb
 • cara cari pelanggan guna fb group
 • bina fan page untuk kembangkan lagi bisnes
 • cara untuk buat content sendiri dengan cara mudah
 • ayat-ayat copywriting dan copy paste iklan 
 • Extra: Rahsia tarik 1,000 trafik ke blog, website atau fb page


 
P.S  Dalam bisnes online Volten ini risiko amat rendah kerana, pertama anda akan diberi produk berkualiti tinggi yang anda dapat guna sendiri atau tawarkan kepada mereka yang memerlukan bagi mendapat balik modal.

P.P.S Apalah sangat jika modal serendah RM500 itu dibandingkan dengan peluang untuk anda menjana pendapatan pasif yang hebat atau menjadi jutawan dalam beberapa tahun ini jika anda konsisten! 

P.P.P.S  Tanyalah diri anda berapa lama lagi anda nak biarkan diri anda hidup di takuk yang lama, sedangkan anda mampu untuk mengubahnya! 

Jangan kerana anda tidak bertindak hari ini menjadi penyesalan anda di hari tua atau kerana tidak mencuba untuk memberi yang terbaik untuk orang yang anda sayangi! Berikan diri anda peluang untuk buktikannya, jom sertai Volten sekarang!

P.P.P.P.S  Kerja 20 - 30 tahun belum tentu dapat menjamin untuk memiliki pendapatan 5 - 6 angka sebulan atau mencapai apa yang anda impikan iaitu kebebasan kewangan dan MASA , tetapi di Volten International ianya sudah terbukti banyak yang menceburi kurang dari 4 tahun kini berjaya mencapainya! 

Ayuh sertai kami hari ini! Anda tidak akan keseorangan kerana kita buat secara berjemaah! Klik sini untuk join sekarang!
 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Apa pendapat anda?

Cari Kandungan Blog