Translate

Khamis, 13 Jun 2019

Panduan buat bisnes online dari rumah


Ini adalah panduan ringkas, langkah demi langkah untuk anda membuat bisnes online dari rumah dengan cara yang halal.

Pelaburan masa yang anda gunakan untuk membaca artikel ini akan memberi banyak kelebihan kepada anda dalam membina kerjaya di internet. 


Perlu sentiasa diingatkan ini adalah kisah anda dengan dunia online anda.  Apa dan bagaimana anda ingin mencapainya amat bergantung kepada diri anda sendiri, bukan sistem, panduan, ebook atau seumpamanya. 


Ini kerana sistem, produk atau panduan hanya menyumbang 20% kepada 'punca' kejayaan seseorang, manakala yang baki 90% adalah terletak pada mindset, pemikiran, daya tahan, kesungguhan dan keyakinan, yang merupakan faktor penyumbang terbesar untuk para usahawan berjaya. 
Apa yang bakal anda peroleh di sini adalah kaedah yang dapat membantu anda untuk mencapai matlamat bisnes online anda. Tidak kisah di mana anda bermula atau berada sekarang.

Syaratnya anda rajin membaca dan sanggup berusaha keras untuk membina kejayaan anda di bidang ini, kerana memang telah terbukti dengan belajar ilmu baharu mampu menambah nilai kehidupan sesorang.


"Ilmu yang diamalkan adalah ilmu yang memberi nilai"

Tetapi, jangan hanya memiliki banyak ilmu tetapi sedikit pun tidak digunakan hingga beroleh hasil yang diimpikan. 


Tidak guna juga untuk menyalah hal lain sedangkan orang lain banyak lagi telah berjaya melalui jalan yang sama anda tempuhi. Samaada mereka yang anda ketahui atau diam-diam sahaja!


Bezanya siapa yang terus bertahan akan menang! Sebaliknya yang kalah akan terus tersadai melihat di tepian, alangkah ruginya!Seterusnya: 5 perkara penting sebelum buat bisnes online[Pengumuman]

Jemputan ke Affiliate SJP 2019!

Hai, saya Rahman Basri. Founder, Sistem Jualan Pro (SJP)!
Hari ini saya amat mengalu-alukan untuk anda menjadi ejen affiliate untuk bersama mempromosikan SJP ini kepada lebih ramai orang dan jana komisyen lumayan daripada setiap jualan yang anda hasilkan.
Untuk pengetahuan anda, SJP telah dilancarkan pada 2013. Dan sehingga kini ia telah beroperasi hampir 6 tahun.
Alhamdulillah. Dalam tempoh tersebut, SJP telah membantu ramai usahawan internet menjana pendapatan tambahan setiap bulan.SJP 4.0 – adalah Sistem Jualan Pro versi terbaru 2019. 
Sistem telah di ‘upgrade’ kepada sistem yang lebih stabil dan mesra pengguna.
Modul pembelajaran juga telah ditambahbaik, sesuai dengan perubahan beberapa marketing tools yang ada di pasaran.
SJP ini adalah platform terbaik untuk beri peluang lebih ramai orang untuk mulakan bisnes di internet tanpa perlu menjual produk sendiri.

> INFO LANJUT KLIK DI SINI <


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Apa pendapat anda?

Cari Kandungan Blog